Tilt

Literatuurnest

Met veel plezier ontvangen we op 28 februari Tilt in huis met hun schrijfwerkplaats Literatuurnest.

Vanaf februari organiseren zij maandelijks deze schrijfwerkplaats voor alle soorten verhalenvertellers en lezers
Kom sparren over al je struggles en ideeën in een veilige omgeving

Literair productiehuis Tilt haalt Literatuurnest, een initiatief van literatuurorganisatie Wintertuin, naar Tilburg. Wie schrijft doet dat vaak alleen. Literatuurnest biedt een ontmoetingsplaats waar je met andere schrijvers, lezers en verhalenvertellers kunt sparren en feedback kunt krijgen op vragen of teksten waarmee je zelf niet verder komt. De eerste editie vindt plaats op woensdag 28 februari in Club SoDa.

Hoe gaat dat?
Elke editie is er ruimte voor twee of drie schrijvers om een tekst voor te leggen aan de groep. Dat kan een verhaal, gedicht, essay, spoken word-stuk, theatertekst, filmscript, of nog iets heel anders zijn. De schrijvers vragen om tips, feedback of nieuwe inspiratie om hun tekst te verbeteren of af te maken. Tilt zorgt voor koffie, thee en een fijne sfeer.

Voor wie is dit?
Voor iedereen die graag over teksten praat. Het maakt niet uit of je veel of weinig schrijft, leest of luistert. Je bent welkom om iets voor te leggen, maar ook om alleen te luisteren of mee te denken. Schuif gerust aan!

Hoe meld ik me aan?
Stuur een mailtje naar aline@tilt.nu om je aan te melden of als je vragen hebt. Meer informatie vind je ook op www.tilt.nu en via de social mediakanalen van Tilt.

Tot woensdag 28 februari!