The100Hands

Exchange / interactieve performance testsessie + nagesprek 21 juni

Spullen, diensten, kennis, vermaak, onzin. De hele dag wisselen mensen met elkaar uit. In de samenleving krijgt die uitwisseling steeds meer het karakter van een transactie.
Op basis van een overeenkomst worden goederen en diensten tegen geld geruild. Wat als deze gestandaardiseerde overeenkomsten wegvallen? Of we ergens komen waar een andere standaard geld? Zijn er andere manieren van uitwisseling denkbaar en wat kunnen die ons brengen?

Op het kruispunt van podiumkunst, wetenschappelijk onderzoek en ondernemen onderzoeken het Bredase gezelschap The100Hands samen met Godelieve Spaas (Avans, lector New Economy & Sustainability) en Falk Hübner (Fontys, lector Artistic Connective Practices de werking en waardes van uitwisseling). Binnen het Exchange project werken we parallel aan een interactieve voorstelling met The100Hands,een wetenschappelijk onderzoek bij Avans en Fontys lectoraten en een lecture performance allemaal samen.

Op 21 juni toont deze test-sessie het work-in-progress van de meer dansante en interactieve voorstelling uit de studio van The100Hands met dansers een live muziek.

Datum: woensdag 21 juni
Tijd:
17.00 – inloop met soep / walk-in with soup
18.00 – show & tell. Bar open after sharing
20.00 – eind van de avond / end of the evening
Locatie: DansBrabant, Goudenregenstraat 15-06 15-07, Tilburg

Entree en soep: Pay What You Want

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via DEZE LINK.

Vervolg:
28 juni Exchange / lecture performance test-sessie #2 in DansBrabant, Tilburg
5 oktober PREMIERE Exchange / interactieve performance in Chasse theater Breda
8 oktober PREMIERE Exchange / lecture performance in Future of Work festival in WWII, Den Bosch