Workshops WArd/waRD & LAVA Collective

Ann Van den Broek & Patricia van Deutekom

Op 30 juni organiseert Alienated de allereerste workshopdag. Ter afsluiting van dit seizoen hebben ze twee choreografen uit het (lokale) werkveld uitgenodigd om een workshop te geven en ons een start te geven voor een inspirerende zomer.
Op 30 juni zijn er twee workshops van 3 uur, met een pauze ertussen. Je kunt kiezen voor één workshop of voor twee.

30 juni:
9.30 – 10.00 Deuren open, tijd om op te warmen
10.00 – 13.00 Workshop 1: Repertoire LAVA Collective, Patricia van Deutekom
13.00 – 14.00 Pauze (studio open om op te warmen)
14.00 – 17.00 Workshop 2: Repertoire WArd/waRD, Ann van den Broek

!! Door je in te schrijven voor de workshop van WArd/waRD (ook als je je voor beide inschrijft) krijg je een kortingscode om hun voorstelling The Balancing Act op 17 september in Schouwburg Tilburg voor maar €13,50 te zien (normale prijs €24,50).

Repertoire workshop LAVA Collective door Patricia van Deutekom & Anna Mikuła
De repertoireworkshop is een kennismaking met de specifieke identiteit, het dansvocabulaire en de werkwijze van Van Deutekom en haar gezelschap LAVA Collective. De dansers doen dit door repertoire te leren uit huidige en eerdere producties. Naast de energieke danstaal gaan ze ook aan de slag met de thema’s van de voorstellingen en creëren ze door middel van gekaderde opdrachten nieuw materiaal vanuit een eigen interpretatie zonder persoonlijke kwaliteit en identiteit te verliezen. Het werk wordt bestempeld als explosief, rauw, krachtig en poëtisch. Het staat ook bekend om elementen van zeer technisch vloer- en partnerwerk en de “alles of niets” aard van de pure bewegingsvorm en performancetaal van Van Deutekom / LAVA Collective.

Repertoireworkshop WArd/waRD door Ann van den Broek & Nik Rajšek
Deze masterclass met Ann Van den Broek focust op het werk en de bewegingstaal van de Vlaamse choreografe. Een taal die omschreven kan worden als dynamisch, radicaal en compromisloos. Een dansvorm die emoties en intenties vertaalt in beweging en die de grens tussen dans en performance ver overschrijdt. Tijdens de masterclass werk je met de door Ann ontwikkelde emotionele oefeningen en met materiaal uit The Balancing Act, haar meest recente stuk dat op 17 september te zien is in Schouwburg Concertzaal Tilburg. Je leert over de specifieke dansstijl en methodologie met een focus op ritmische varianten, herhaling, het analyseren van beweging en de intentie ervan. Ann geeft de masterclass samen met WArd/waRD-danser Nik Rajšek.

Prijzen online:
1 workshop: €35,- (incl btw)
2 workshops: €62,50 (incl BTW)

Prijzen aan de deur:
1 workshop: €40,- (incl btw)
2 workshops: €72,50 (incl BTW)

Er is een beperkt aantal plekken dat we kunnen aanbieden, pas als je betaald hebt wordt je plek voor je gereserveerd! Na de les sturen we je een betalingsbewijs, zodat je de BTW kunt aftrekken. (Om onze freelancers een beetje te helpen!)

Adres: DansBrabant, Goudenregenstraat 15-07, 5014 AS Tilburg

Door je aan te melden ga je ermee akkoord dat we je e-mailadres delen met onze partners voor marketingdoeleinden.

AANMELDEN KUN JE HIER