Open dansles #7 Contemporary

2 mei, Alienated |Performance Art|

Sinds begin dit jaar organiseert Alienated regelmatige trainingslessen voor professionele performers in en rond Tilburg.

De volgende les vindt plaats op 2 mei
9.45 deuren open
10.00 – 11.30 Start les door Maria Fagundez Baides
11.30 – 12.30  Cool down
Zwarte Studio, DansBrabant

Schrijf je in voor 1 mei!

Contemporary – Maria Fagundez Baides:
Maria werd opgeleid in hedendaagse technieken bij The Place/Rambert. Ze werd geselecteerd voor het LABS-programma bij Company Wayne McGregor in 2020. Ze was ook te zien in videoprojecten, choreografische cycli en showcases in Londen, Rome en Madrid met verschillende Spaanse en internationale artiesten. Naast andere projecten als freelancer is María momenteel een van de dansers in ‘Machinergy’, door Alienated |Performance Art|.

María’s les opent een ruimte waarin iedereen wordt uitgenodigd om de grenzen te vervagen tussen wat we zien als “choreografie”, “improvisatie”, “theatraliteit” om dichter bij het ervaren van het volledige potentieel van bewegingsexpressie te komen. Door middel van een rustige maar uitdagende warming-up die gericht is op het versterken van ons lichaam binnen een groot bewegingsbereik, improvisatieoefeningen en choreografie, worden we allemaal aangemoedigd om dans te gebruiken voor ons eigen plezier en om te genieten van het zoeken en het waarnemen van onze grenzen.

Online: €12,50
Aan de deur €15,00

Schrijf je hier in (voor 1 mei)