Easy Tiger

Nieuwe film Karel Tuytschaever

Storyboard EASY TIGER

Wat als een onverwachte amoureuze ontmoeting met een mannelijke, dove cliënt een psycholoog dwingt zijn eigen intieme binnenwereld te verkennen, als de enige manier om erachter te komen wie hij werkelijk is?

We zamelden via succesvolle crowdfunding op voordekunst geld in om de film EASY TIGER van BARRY – Karel Tuytschaever met nieuwe technologie voor een horend én niet-horend publiek tastbaar te maken.

In zijn werk onderzoekt Karel voortdurend wat oprechte belichaming binnen de kunsten kan zijn en betekenen. Met zijn nieuwe film EASY TIGER (30’) wil Karel voor iedereen relevante inzichten uit dit onderzoek – we hebben immers allemaal een lijf – delen met een breed internationaal publiek.

Jammer genoeg moesten we ivm de coronamaatregelen in Nederland en België de draaidagen die gepland stonden voor de winter van 2020 uitstellen. De draaiperiode is verplaatst naar een beter en veiliger moment. In juli is het eindelijk zover en kunnen we de film gaan opnemen!

EASY TIGER is een coproductie van BARRY (BE) en DansBrabant (NL) en ontvangt financiële steun van het Prins Bernhard Cultuurfonds en Grensverleggers deBuren.