Film over Piet in première

Op Festival Circolo

Festival Circolo is het grootste circusfestival Nederland. Van 21 t/m 30 oktober zie je in & beyond het Tilburgse Spoorkpark tien dagen lang circus van het hoogste niveau. 

Op Festival Circolo 2022 gaat de documentaire PIET VAN DYCKE | EXIT door filmmaker Sophie Tooten in première, te zien in mini-bioscoop de Harmonia op het festivalterrein, gratis toegankelijk. De voorstelling is op dezelfde dagen, 28 t/m 30 oktober, te zien in de Icarus tent.

Vanaf voorjaar 2021 is Piet ingestroomd bij PLAN Talentontwikkeling Brabant voor een driejarig traject. Zijn mentor tijdens dit traject is Festival Circolo, in een samenwerking met DansBrabant als artistiek adviseur en coproducent. In de winter van 2021 richt Piet zijn eigen vzw circus- en dansgezelschap Circumstances op.

Ook aanwezig: PREJAVU is het platform van Makershuis Tilburg waar nieuwe makers zichzelf introduceren, presenteren en gloednieuw werk vertonen met spannende cross-overs tussen dans, circus, theater en spoken word. Op het festival kun je werk zien van Youri&Marie, Alienated en Mojo Project.