Open Club Ghaliah Conroy

Sunken Works

Voortbordurend op het eerdere onderzoek naar Human Zoos en het zwarte vrouwenlichaam, werkt Ghaliah Conroy samen met beeldend kunstenaar CJ P.Roxas aan een verkenning van de manier waarop deze publieke vertoningen onze relatie en perceptie van zwarte lichamen door de jaren heen hebben beïnvloed.

On display
La ‘danse sauvage’
Caricatures with the mask slowly fading…
BLACKNESS
comes with the ability to morph and shapeshift…
What happens when you throw off the constraints?

Ghaliah Conroy is een opkomende dansmaker/performer geboren in Dublin. Ze komt uit een kunstenaarsfamilie en heeft een achtergrond in dans, muziek en theater die haar werk en creatieproces beïnvloedt. Half Iers en half Frans-Guyanees groeit ze op met twee drastisch verschillende culturen, wat haar een uniek perspectief heeft gegeven dat echt heeft gevormd wie ze is als maker. Als vrouw met verschillende etnische achtergronden in de hedendaagse danswereld is ze sterk geïnspireerd door sociale en politieke kwesties en vindt ze het belangrijk om werk te maken dat verschillende mensen vertegenwoordigt.

Tijdens de Open Club avond op 20 oktober geeft Ghaliah een inkijk in haar onderzoek. Wij nodigen je van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Datum: 20 oktober
Tijd:
17.00 – inloop met soep / walk-in with soup
18.00 – show & tell. Bar open after sharing
20.00 – eind van de avond / end of the evening

Locatie: DansBrabant, Goudenregenstraat 15-06 15-07, Tilburg
Entree en soep: Pay What You Want

Ons laten weten dat je komt kan via DEZE LINK