10 jaar dans & Dirk

Verhoeven vertrekt

Lisa & Dirk op hun afscheidsfeestje in Club SoDa © Anna van der Kruis

Na 10 jaar de meest getalenteerde en radicale choreografen en dansers in het Zuiden te hebben mogen ondersteunen in hun producties en praktijken, nam ik onlangs samen met onze voormalig artistiek coördinator Lisa Reinheimer en onze vorige bestuursvoorzitter Ranti Tjan op een episch feestje dansend afscheid van DansBrabant. GROTE DANK gaat uit naar mijn lieve en al even getalenteerde collega’s bij de beste plek aller tijden voor dans die geen dans is, naar de waanzinnige choreografen waarmee ik al deze jaren heb mogen samenwerken, naar de fotografen, de vormgevers, de schrijvers, de videomakers en last but not least: mijn collega-marketeers.

Vanaf 1 januari 2023 ga ik volledig ZZP met mijn eigen bedrijfje Candyman – DJ, PR & Journalistiek. Ik blijf me uiteraard inzetten voor vernieuwende kunst en kunstkritiek, dus graag tot ziens, in het werken voor Studio Dries Verhoeven, Domein voor Kunstkritiek en PLAN Brabant. Rock on/dance on.

Een deel van mijn taken – waaronder het beheer van deze website – zal overgenomen worden door mijn gewaardeerde PLAN-collega Eugenie Verschuren, voor alle communicatievragen en -verzoeken rondom DansBrabant en de aan DansBrabant verbonden makers en projecten, mail Eugenie op eugenie@dansbrabant.nl.