Open Club Alison, Chilton & Jade

Cracking the Shell of Dance

In januari 2024 werken Alison, Chilton en Jade 12 dagen lang in onze studio aan A dance to touch the heart, waarbij ze toewerken naar een interactieve dansavond/performance waar verschillende dansverhalen en ontmoetingen worden gedeeld.

Op vrijdag 2 februari delen zij hun onderzoek, met aansluitend de vertoning van een korte dansfilm met een eerdere versie van de serie Cracking the Shell of Dance. De presentatie wordt afgesloten met een dansfeestje.

A dance to touch the heart is een onderdeel van het overkoepelende project Cracking the Shell of Dance; dit is een doorlopend onderzoek naar de oorsprong van de motivatie om te dansen waar Jade als startende maker door diverse projecten vorm aan geeft.
Alison, Chilton en Jade delen samen een drive om dans en de lichamelijke expressie zo puur en krachtig mogelijk naar mensen te brengen en in mensen wakker te maken. A dance to touch the heart is een onderzoek om als team samen te komen en dansruimte(s) te delen en te creëren. Een reis en fascinatie voor dans, waarin het publiek uitgenodigd wordt om mee te doen, te kijken, te reflecteren en te ervaren.

We nodigen je van harte uit daarbij aanwezig te zijn.

Dans: Alison Duarte, Chilton Galimo, Jade van den Hout
Een productie van The100Hands en Jade van den Hout, mede mogelijk gemaakt door DansBrabant
De editie A dance to touch the heart valt binnen een nieuw talentenprogramma van The100Hands waar Jade als eerste maker aan deelneemt.
Foto: Cloakture/William van der Voort

Datum: vrijdag 2 februari
19.30 – inloop
20.00 – show & tell. Bar open after sharing
21.00 – Afterparty
23.00 – End of the evening

Entree: Pay What You Want

We horen graag of je erbij bent via DEZE LINK