KOMMA #32 met Celine Werkhoven

Bij Park in Tilburg

Park biedt met KOMMA ruimte aan makers om interdisciplinair onderzoek te doen, waarbij ze reageren op de tentoonstelling. Dit keer is het de beurt aan Celine Werkhoven die reageert op de tentoonstelling ‘Rewriting The Future’. De uitvoering is zaterdag 10 februari om 15.30 uur.

Celine Werkhoven (1990) noemt zich een danseres, choreograaf en zangeres met een liefde voor beweging, geluid en beeldende kunst. De laatste jaren focust zij zich steeds meer op haar eigen artistieke taal, zowel zelfstandig als in samenwerking met het SKYPUNCH COLLECTIVE, waarvan zij medeoprichter is. Dit resulteert in voorstellingen die zich niet beperken tot één vorm of discipline en altijd meer dan één zintuig aanspreken.

Haar nieuwste onderzoek draait om het vinden van een synergie tussen beweging, geluid en ruimte, waarbij elk element het volgende voedt. Via poëtische beelden en geluiden laat ze haar visie zien op wat het betekent om mens te zijn, zowel op diep persoonlijk als op collectief niveau, vaak met een vleugje verwondering, humor en gevoeligheid.

Naast Celine zal ook Collectief ‘What the eye often misses’ hun makerscommentaar presenteren.

Datum: 10 februari
Tijd: 15.30 uur
Locatie: PARK, Wilhelminapark 53, 5041 ED Tilburg
Gratis entree

Dit is een samenwerking tussen DansBrabant en Park.