KOMMA #30 en #31

Jorg van den Keiboom & Nuno Silva

Van 28 oktober tot en met 10 december staat de multidisciplinaire video installatie van Kristel van Issum, Han Stubbe en Martin Kers in Park Tilburg.

Naast het bezichtigen van de video installatie zijn er ook verschillende  activiteiten gepland zoals KOMMA. In KOMMA worden artiesten/kunstenaars uitgenodigd om te reageren op het werk dat te zien is. Op 9 december is de volgende KOMMA gepland. Deze middag reageren Jorg van den Kieboom (regisseur/schrijver) en Nuno Silva (saxofonist) op #Catalog of Shadows II.


Jorg van den Kieboom (1990) studeerde in 2014 cum laude af aan de Academie voor Theater in Tilburg. Sindsdien richt hij zich op het maken van theater en het schrijven van (theater)teksten. In zijn werk zoekt hij graag het (licht)absurdistische op, omdat vervreemding de inhoud kan verscherpen en juist iets kan zeggen over de werkelijkheid. Bovendien leven we al de hele dag in de realiteit. Klik hier voor meer informatie.


Nuno Silva is een eclectische saxofonist, interdisciplinair kunstenaar en pedagoog. Geboren en getogen in Portugal en inmiddels 6 jaar woonachtig in Nederland. Hij richt zich op nieuwe interdisciplinaire creaties, kamermuziek en solo live elektronica projecten. Sinds het begin van zijn muzikale activiteit werkt hij samen met allerlei kunstenaars en makers om nieuwe wegen van expressie te voeden en te verkennen. Klik hier voor meer informatie

Op zaterdag 9 december presenteren ze beiden hun interdisciplinair makerscommentaar.

 

Datum: 9 december
Tijd: 15:30u
Locatie: PARK, Wilhelminapark 53, 5041 ED Tilburg
Gratis entree