Nieuw teamlid: Stephan Bikker

Maak kennis met Stephan

Sinds 1 december hebben wij een nieuwe collega binnen ons team: Stephan Bikker! Onbekend is hij verder niet, hij werkt al een tijd als producent en programmeur voor verschillende circus- en openluchtprojecten, zoals Festival Circolo en Festival Boulevard. Bij DansBrabant gaat hij aan de slag met relatieontwikkeling en spreiding. Hij denkt met makers mee over publiekswerking en onderhoudt en ontwikkelt een netwerk van partners en relaties in Nederland en daarbuiten.

Een opdracht op zijn lijf geschreven. “Ik heb in deze functie veel verschillende petten op en dat past bij me, ik bemoei me graag met allerlei zaken rondom artistiek werk. Daarnaast praat ik graag met enthousiasme over dans, performance en kunst in het algemeen. En laat dat nou precies een groot onderdeel van dit werk zijn.”

Als je Stephan wilt bereiken, dan kan dat via stephan@dansbrabant.nl. Het gesprek goed beginnen? Vraag hem dan naar zijn stiekeme liefde voor achtbanen en pretparken. Iets met adrenaline en gevaar. Misschien laat hij je zelfs zijn tattoo zien!