CLUB JAM #4

Door Anuschka Loose en Tijn Heijblom

Op vrijdag 1 maart is de 4e editie van onze Club Jam! In deze Dance & Jam zijn is iedereen welkom, van danser tot muzikant en van beeldend kunstenaar tot circusartiest. Je bent welkom om heerlijk mee te jammen of gewoon te kijken wat voor toffe momenten er ontstaan.

Deze editie wordt gehost door Anuschka Loose en Tijn Heijblom. Ze hebben elkaar ontmoeten tijdens de eerste editie van Club Jam en zijn daarna samen de studio in gegaan om verder te jammen. Deze editie delen ze hun visie op jammen!

Anuschka Loose:
Anuschka Loose is een hedendaagse performer en maker die zich nieuwsgierig bezighoudt met het ontdekken van de mogelijkheden en absurditeiten van dans door middel van verschillende vormen van improvisatie.

Tijn Heijblom:
Tijn Heijblom is een vocalist uit Tilburg met een passie voor oprechte, speelse expressie, met of zonder het gebruik van elektronica. Juist deze jam, waar hij zijn co-host Anuschka ontmoette, bracht hem in nog een andere dimensie van collectieve, geëngageerde improvisatie. Zijn doel voor vanavond? Een ruimte creëren voor oprecht experiment, verkenning en verbinding.

De avond werkt volgens het Pay What You Want syteem.

Datum: 1 maart
Tijd:
19.30 Deuren open
20.00 Start Club Jam

Locatie: Club SoDa/DansBrabant – Goudenregenstraat 15-07, Tilburg
Ticket: Pay What You Want!