Club SoDa

 

©William van der Voort

Welkom bij Club SoDa, dé flexwerkplek en ontmoetingshub van dansontwikkelaar DansBrabant! Gelegen op slechts 10 minuten loopafstand van het centrum en het station, bieden wij een bruisende omgeving waar professionals uit de danswereld en geïnteresseerden samenkomen.

Club SoDa is jouw ideale plek om te werken, creëren en netwerken. Van dinsdag tot en met vrijdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur, staan onze deuren open voor iedereen die behoefte heeft aan een inspirerende en stimulerende werkplek. We hanteren het “pay what you want”-principe voor koffie en thee. Breng gerust je eigen lunch mee als je hier komt werken.

Naast onze rol als flexwerkplek, zijn we ook een ontmoetingshub waar dansliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en verbinden. Regelmatig organiseren we bijzondere evenementen waarbij we onze studiodeuren openen tijdens onze Open Club. Tijdens deze Open Clubs geven onze makers een kijkje in hun werkproces met nagesprek, organiseren we Jam sessies en nog veel meer! Dit zorgt voor een dynamische uitwisseling van ideeën en een verrijking van je ervaring als dansliefhebber.

Club SoDa, wat staat voor Southern Dance en zuidelijke gastvrijheid, bevindt zich aan de Goudenregenstraat 15-06 / 15-07. Deze locatie ademt een inspirerende sfeer en biedt een uitstekende omgeving voor artistieke ontwikkeling en groei.

Wij nodigen je van harte uit om langs te komen bij Club SoDa en deel uit te maken van onze levendige dansgemeenschap. Kom werken, ontmoeten en geniet van de rijke wereld van hedendaagse dans. Houd onze instagram en facebook in de gaten voor actuele openingstijden, evenementen en speciale programma’s.

Ontdek Club SoDa – de plek waar dans, creativiteit en verbinding samenkomen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

 

©William van der Voort

 

 

©William van der Voort