UNPACKING DANCE DRAMATURGY

Workshop voor beginnende makers, dansers & studenten

Rodia Vomvolou (1993, Griekenland) is dramaturg en onderzoeker, werkzaam tussen Amsterdam en Athene. Afgelopen herfst was Rodia te gast tijdens de tiendaagse met workshops, lokale ontmoetingen, presentaties en expedities rondom dansdramaturgie die DansBrabant organiseerde in Tilburg, als onderdeel van het EU-project Micro/Macro Dramaturgies in Dance waarin zes partners zichzelf en elkaar de vraag stellen welke positie de dramaturgische praktijk in dans vandaag de dag kan innemen.

Van 11 t/m 13 april organiseren DansBrabant en Rodia een workshopdriedaagse in onze Club SoDa in Tilburg. Een nadere kennismaking met dansdramaturgie en wat het voor een makerspraktijk kan betekenen, voor beginnende choreografen, dansers en studenten in het Brabantse veld. Deelnemers brengen allemaal een eigen project in waar ze momenteel aan werken, met praktische handvatten, teksten, oefeningen en peer-to-peer feedback verfrissen we met elkaar het perspectief op het maakproces.

Aanmelden & kosten
Aanmelden kan tot 18 maart via lisa@dansbrabant.nl. Aanmelden graag in het Engels, met een CV + korte motivatie en een project waaraan je werkt. Kosten voor deelname zijn 30,-. Lees hier meer over het project en Rodia en meld je aan.