On The Move

DBonthemove-front
Contactpersoon
Sanne Wichman, verkoop
Mail: sanne@dansbrabant.nl

DansBrabant: On The Move

On The Move bundelt spannende hedendaagse dans van Brabantse bodem en brengt dans ook buiten de muren van het theater. On The Move biedt programma’s op maat naar aanleiding van uw specifieke vraag en voor de gewenste gelegenheid; dans op plekken en momenten die u kiest. On The Move is een initiatief van DansBrabant met de dansmakers met wie zij nauw samenwerkt.

DansBrabant is een stimulator en katalysator voor dans en choreografie. DansBrabant werkt vanuit Tilburg voor en met choreografen en dansers; (h)erkent talent, stelt ontwikkeling centraal, stimuleert uitwisseling, biedt coaching en begeleiding, en werkt nadrukkelijk aan zichtbaarheid en brede maatschappelijke waardering voor de schoonheid van het avontuurlijke en onbekende in de dans.

Brabantse dansmakers willen meer en meer de theaters uitkomen om meer en nieuw publiek te bereiken en te verrassen. Dansend de boer en de straat op. DansBrabant stelt expliciet vragen over het belang van het werk dat wordt gemaakt. Choreografen worden gestimuleerd om rondom de thema’s die hen bezighouden samenwerkingsverbanden op maat te zoeken zodat hun voorstellingen in een breder (maatschappelijk) kader geplaatst kunnen worden. Choreografen die met DansBrabant werken, presenteren zich zodoende niet alleen in de zaal maar zijn ook actief buiten de muren van het theater.

Het is onze ambitie om een breed en stimulerend dansklimaat te bevorderen, waarin dans en kijken naar dans als onontbeerlijk onderdeel van een mensenleven voor het voetlicht wordt gebracht. Om dit kracht bij te zetten en om nog meer mensen te verrassen met de kracht van dans bieden wij u dit overzicht. Want ook u kunt aanspraak maken op mooie voorstellingen, voor de gelegenheid die u wil. Het dansaanbod van On the Move bestaat uit zeer uiteenlopende makers, dansgezelschappen en voorstellingen. De voorstellingen zijn reeds ontwikkelde artistieke producties, op maat aan te passen aan uw locatie en gelegenheid.

In gesprek met u gaan we graag in op uw wensen, onze mogelijkheden en creëren we samen een uniek programma waarin het verrassende van de kunst zich mengt met de omgeving van alledag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Sanne Wichman, verkoop
Mail: sanne@dansbrabant.nl