Ontwikkelaar relaties

Lobke Nabuurs

Lobke Nabuurs start in augustus bij DansBrabant in de functie van strategisch ontwikkelaar relaties. Zij zal het verhaal van DansBrabant en de makers waarmee samengewerkt wordt vertalen naar bestaande en nieuwe relaties. Doel is om DansBrabant en de makers meer zichtbaarheid te geven, maar ook om de makers mee te nemen in dit proces.

Lobke gelooft dat een goede dialoog kan leiden tot vruchtbare, duurzame en evenwichtige samenwerkingen die DansBrabant, de makers en de relatie kunnen verrijken. Dans wordt zeker niet altijd meer gemaakt voor binnen in de theaterzaal, dat vraagt om een andere aanpak in samenwerkingen. Lobke kijkt er naar uit om passende samenwerkingen te zoeken bij actuele ontwikkelingen in de dans.

Lobke behaalde in 2008 de bachelor business administration aan de Hogeschool TIO te Eindhoven, was daarna 7,5 jaar werkzaam bij Nederlands Dans Theater als manager planning, media en muziek en werkt momenteel als zakelijk leider bij het Rotterdam International Duet Choreography Competition (RIDCC).