Nieuwe productieleider

Leon Caarls

Portret Leon Caarls © Rogier Fokke

 

“Mijn naam is Leon Caarls en ik ga aan de slag als productieleider bij DansBrabant.

In Tilburg ben ik geboren en ben ik via een omweg weer helemaal thuis. Mijn liefde voor dans begon hier al vroeg. Ik volgde de vooropleiding van de Fontys Dansacademie en ik droomde van een baan in de danswereld. Al gauw kwam ik erachter dat ik niet op het podium moet staan maar dat ik me beter kan focussen op werkzaamheden achter de schermen.

Naast productieleider bij DansBrabant ben ik festivalcoördinator van het Café Theater Festival Tilburg en productieleider van De Link. Hiervoor heb ik gewerkt als projectleider van evenementenbureau Te Gekke Etentjes en als productieleider voor Brabantkoor en Het Zuidelijk Toneel. 

Ik kijk ernaar uit met de inspirerende en veelzijdige makers en partners van DansBrabant te gaan werken en hoop jullie te ontmoeten bij een van de voorstellingen op locatie of bij een studiopresentatie in Club SoDa.”

Leon volgt vanaf augustus Pien Rutten op, die dit voorjaar zich inschreef bij de KvK met het cultureel productie&pr-bedrijf dat zij samen met Amber Dijs oprichtte: Amber & Pien.