Moving Futures moves Tilburg

9 t/m 11 mei

STRANGER van BARRY/Karel Tuytschaever © Alwin Poiana

In Tilburg vieren we voorjaar, dans, food, film en woord, van de straat via de tuin tot in de grote zaal van het theater. DansBrabant vult het festivalprogramma van spannende voorstellingen aan met al even spannende installaties, een testsessie/talkshow en essays-met-kloten. Southern hospitality! Klik hier voor het volledige programma en koop kaarten via de site van De Nieuwe Vorst.

Met op donderdag 9 mei
: voorstellingen van Connor Schumacher en Ingrid Berger Myhre & Lasse Passage, try-out van de nieuwe productie van The100Hands, openingsact door Eulàlia Bergàda, waxinstallatie van Eleni Ploumi, Dance Talk met Merel Heering, Dans&Durf Expo, Cinedans filmprogramma en Maaltijd met Makers.

Met op vrijdag 10 mei: voorstellingen van Joseph Simon en NEON, Film & Dans Talent Talk i.s.m. Pop Up Cinema, try-out The100Hands, waxinstallatie Eleni Ploumi, Dans&Durf Expo, Cinedans filmprogramma en Maaltijd met Makers.

En op zaterdag 11 mei: HEROES van Igor Vrebac, dans & wetenschap door Random Collision & Rijksuniversiteit Groningen, studiopresentatie en installatie van Karel Tuytschaever/BARRY, lecture performance van Nikita Maheshwary, Dans&Durf Expo en Maaltijd met Makers.

Het rondreizende hedendaagse dansfestival Moving Futures is een initiatief van de vijf landelijke productiehuizen: Dansmakers Amsterdam, Dansateliers, DansBrabant, De Nieuwe Oost en Random Collision. www.movingfutures.nl