Moving Futures Festival

Editie Roosendaal 24 maart

Yeah but no but Yeah door Hilde Elbers © Paul Janssen

Yeah but no but Yeah door Hilde Elbers © Paul Janssen

Vanaf 25 januari 2018 reist het dansfestival Moving Futures voor de vierde keer langs verschillende steden in Nederland. Het festival – een initiatief van vijf landelijke danshuizen Dansmakers Amsterdam, Dansateliers, DansBrabant, de Nieuwe Oost en Random Collision – toont ons de nieuwe gezichten van de hedendaagse dans en is volledig gewijd aan de denk- en belevingswereld van jonge opkomende choreografen.

Op zaterdag 24 maart komt het festival in De Kring, Roosendaal aan met twee dansduetten, een filmspecial en een mini-dansworkshop in de pauze. Een programma dat zowel speels als ontroerend is.

OP HET PROGRAMMA:
HILDE ELBERS – YEAH BUT NO BUT YEAH
Hilde Elbers (o.a. Conny Janssen) & Judit Ruiz Onandi (de krachtige danseres die eerder te zien was tijdens Roosendaal Danst in een duet van Jelena Kostic) dansen een oceanisch duet rondom vorm en vormeloosheid.

PAUZE met:
– de beste korte dansfilms geselecteerd door Cinedans!
– Durfallen kunnen in de pauze in de mini-dansworkshop Over de grens van de jonge choreografe Annemijn Rijk beschouwen en bewegen

JONAS FREY & JOSEPH SIMON – INFITE GAMES
– In het duet Infinite Games creëren de twee b-boys Jonas Frey & Joseph Simon op het podium een speelplaats met onbeperkte mogelijkheden.

NAPRATEN met:
– Meet & Greet met de makers
– Edit this Post: online interactief nagesprek