Moving Futures 2020 & 2021

Af- en aankondigen

Tussen maart en juni 2020 zouden zich er vijfentwintig festivaldagen afspelen in twaalf theaters doorheen het land. Naast de dansvoorstellingen wilden we de bezoeker verrassen met pop-up voorstellingen, inspireren met lezingen, aftertalks en symposia en uitnodigen om mee te dansen tijdens battles en workshops. Aan inspiratie, enthousiasme en kwaliteit geen tekort. Samen met zoveel anderen hebben wij met heel veel rekening gehouden, maar niet met de huidige pandemie. De makers kunnen hun schitterende producties niet delen met een live publiek en dat betreuren we. Maar we hebben begrip voor deze uitzonderlijke situatie en wensen elk van hen en elk van jullie in de eerste plaats een goede gezondheid toe.

Samen met de makers en de huizen zetten we alweer onze schouders onder de komende editie. Van een groot aantal steden zijn al data bekend voor 2021. Heel wat makers zitten niet stil, tal van initiatieven zijn te vinden op hun facebookpagina’s en instagram accounts. De partner dansproductiehuizen Dansmakers Amsterdam, DansBrabant, De Nieuwe Oost, Dansateliers en Random Collision doen daar ook regelmatig van verslag.

Kijk alvast naar onze data en noteer ze in potlood in de agenda. Graag tot dan, blijf gezond en volg ons in de tussentijd op instagram, Facebook en Movingfutures.nl

OPTIONEEL: DATA MOVING FUTURES 2021
Rotterdam
9-11 april, Theater Rotterdam
Groningen 16-17 april, Grand Theatre
Amsterdam 21-24 april, Dansmakers Amsterdam/Theater Bellevue
Arnhem 28-30 april, Stadstheater
Den Haag 7-9 mei, Theater Korzo
Utrecht 11-12 mei, Theater Kikker
Breda 21-22 mei, Chassé Theater Breda
Nijmegen 27-29 mei, LUX Nijmegen
Tilburg 3-5 juni, Theaters Tilburg/De Nieuwe Vorst