DansBrabant tipt!

Nieuwe productie Arno Schuitemaker

Arno Schuitemaker is momenteel op tournee door Nederland met zijn nieuwste voorstelling If You Could See Me Now. O.a. te zien in de Verkadefabriek, ‘s-Hertogenbosch op 22 februari, in De NWE Vorst, Tilburg op 11 april.

Na WHILE WE STRIVE (2015) en I will wait for you (2016), beiden coproducties met DansBrabant, is If You Could See Me Now het laatste deel van een trilogie voor drie performers waarin de integratie van beweging, licht en muziek en de zintuiglijke beleving van beweging centraal staan.

“Voor de liefhebber, en die heeft Schuitemaker ook buiten Nederland, is dit weer een schitterend werk, met transformaties die soms eerder voelbaar dan direct aanwijsbaar zijn.” **** – Francine van der Wiel, NRC Handelsblad

“In een bevrijdende dansbeweging valt alles op zijn plaats (…) Het is niet overdreven om te zeggen dat dit soort ervaringen de toekomst van het theater zal bepalen.” – **** Alexander Hiskemuller, Trouw

“Een prachtig gemaakt en gedanst werk dat subtiel met je gevoel speelt.” – **** Mirjam van der Linden, de Volkskrant

Arno Schuitemaker werd van 2013 – 2016 ondersteund door DansBrabant en werkt nu zelfstandig vanuit zijn Stichting SHARP vanuit Amsterdam.

©  Sanne Peper

© Sanne Peper