Club SoDa

Summer Break

© Annelies Verhelst

Van 20 juli tot 17 augustus zullen onze studio’s in Club SoDa en De Nieuwe Vorst dicht zijn en laden we onze batterijen op tijdens een vakantie in eigen land. Daarna zien wij en de makers met wie we samenwerken jullie graag met goede zin terug.

Meer over Club SoDa
Club SoDa, op 10 minuten loopafstand van centrum en station, is de werk- en ontmoetingsplek van dansontwikkelaar DansBrabant. Hier werken onze choreografen aan hun nieuwe producties, ontvangen we makers uit buiten- en binnenland in residenties, houden we kantoor en organiseren we activiteiten. Er is een goed ingerichte black-box studio, een flexibel in te richten studio met daglicht, een bar en werkplaats.

Regelmatig openen we onze studiodeuren waarbij je een kijkje krijgt in het maakproces van de choreograaf. Deze studiopresentaties worden regelmatig gecombineerd met een smakelijke plant based maaltijd waarvoor je voor een schappelijk bedrag kunt aanschuiven. In lezingen en nagesprekken zoeken we naar nieuwe perspectieven op hedendaagse thema’s van hedendaagse choreografen. Dit doen we in samenwerking met schrijvers, dramaturgen en andere (dans)deskundigen.

SoDa staat voor Southern Dance en de zuidelijke gastvrijheid en is gevestigd in en naast de voormalige T.R.A.S.H. ruimte aan de Goudenregenstraat 15-06 / 15-07. In het pand huist ook de Kunstmaan, met een regelmatig variète-programma waaronder De Mus. Via deze pagina blijf je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen, join the club!

© Annelies Verhelst