30 appearances

Arno in Volkskrant top 5 beste voorstellingen

© Bart Grietens

30 appearances out of darkness werd verkozen tot de top 5 beste voorstellingen van het seizoen door de Volkskrant. Een radicaal nieuwe voorstelling over verdwijnen. En verschijnen. 30 appearances… van Arno Schuitemaker ging voor de zomer in première op Holland Festival en komt nu naar Tilburg! Donderdag 8 september om 20u15 te zien in Schouwburg Concertzaal Tilburg.

Tickets

Pers
‘In dit aanzuigende spel van verdwijnen en verschijnen creëert Schuitemaker gestaag ruimte voor een verlossende finale. Het is een extreme gewaarwording om je hersenpan daarna van binnen te voelen gloeien.’ de Volkskrant ****

‘Een hallucinerende ervaring.’ Theaterkrant

Over Arno
Na zijn afstuderen aan de Fontys Dansacademie en eerste proeven bij Theater De Nieuwe Vorst werd Arno opgenomen in De Collectie van Productiehuis Brabant en ondersteunde DansBrabant hem vervolgens voor nog eens vier jaar. Arno is inmiddels een internationaal erkend talent, hij maakt zijn werk vanuit Amsterdam en zijn eigen stichting SHARP | Arno Schuitemaker. Regelmatig keert hij terug naar het Zuiden om lessen te verzorgen of als bestuurslid van DansBrabant.

 

© Bart Grietens