Touch Me

Touch me gunt ons een inkijk in een droomachtig universum van een herkenbaar, maar anoniem wezen. Het lijkt in het reine met zichzelf, maar komt er toch steeds opnieuw mee in conflict. In een bizarre reeks tableaus schiet het heen en weer tussen beladen traagheid en rustgevende uitbarstingen van energie.

De vele facetten van ‘intimiteit’ vormen de leidraad; de tederheid, de hardheid, de kwetsbaarheid, de eenzaamheid, maar ook de schoonheid en de troost ervan. Wat doet intimiteit met jezelf, met je lichaam, met je zelfbeeld? En wat als je eigen intimiteit botst met die van een ander?

Touch me schetst die zoektocht in een keten van metamorfoses. Of het zoeken(de) zelf als essentie, in het grensgebied waar je danst met je schaduw, en waar naakt of gemaskerd zijn naadloos in elkaar overvloeit.

In een handomdraai switcht het van sfeer, beeld, tijd en ruimte. Een taboeloos spel met vorm en inhoud dat aanstekelijk werkt en tegelijk met verstomming slaat. Zo toont Touch me ook de achterkant der dingen, en flirt het meesterlijk met de grenzen van illusie en desillusie.

Credits
Gezelschap: Sandman vzw
Concept en regie: Sabine Molenaar
Performer: Sabine Molenaar
Muziek: Malik Djoudi & Julien Lepreux
Licht ontwerp: Filip Timmerman
Scenografie: Amber Vandenhoeck & Filip Timmerman
Dramaturgie: Lena Meckler
Geproduceerd door: Sandman vzw
Uitvoerende producent: Kosmonaut Production
Co-productie: Workspacebrussels, Dansbrabant, TAKT Dommelhof, Festival Cement/Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, ACT Festival Bilbao,
Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en CAMPO

Ga voor het archief met speeldata naar de Sandman-site.